Luna RCA Orange Award Logo.png
 

Кабелите Luna Orange са екранирани с поцинкована медна оплетка, което позволява да бъдат използвани и в най-чувствителните приложения, (например грамофони и грамофонни предусилватели) без страх от смущения. Външното покритие на кабелите е от чист памук, заради отличната гъвкавост и способността на памука да минимизира вибрациите.

Кабелите за тонколони Luna Orange имат сложна архитектура, с два проводника от поцинкована мед за всеки полюс.

От Luna Orange можете да очаквате подобрени детайли в звука и подредена и широка звукова картина

Наличен интерконект, демо брой:

Luna Orange XLR

Наличен Luna Orange кабел за тонколони, демо брой.

 

Интерконектът Luna Mauve е построен с New Old Stock (NOS) проводници от поцинкована мед, а обвивката е от специален изолатор, съставен от хартия, памук и лак.

Със всички кабели от серията Luna Mauve ще получите богат звук, където детайлите просто разцъфтяват по един рафиниран и естествен начин.

Наличен демо брой, Luna Mauve RCA интерконект

 

Luna Rouge кабел за тонколони, наличен демо брой.

Кабелите от серията Luna Rouge са направени от най-висококачествените  New Old Stock (NOS) проводници от поцинкована мед. Изолирани са със смес от  гума, коприна и памук.  Кабелите за тонколонии са екранирани с медна оплетка. Luna Rouge имат по-сложна конструкция, като използват 4 многожични проводника за полюс. НОвите алуминиеви блокове в двата края на кабела осигуряват дългогодишна трайност, и контролират резонаните на кабела.  Luna Rouge има всичко, което Mauve притежава но осигурява още по- голяма дълбочина, реализъм и детайл.  

 
  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2023 by Nota Audio. Proudly created with Wix.com